Blogg

Vill ni köpa Presentkort?!

Som det är för väldigt många så har vi så olika sysselsättningar som känns roliga, jag är ägare av en webbsite som heter Green Asphalt Sweden. Det är Zonterapi, Akupunktur och Svensk Klassisk Muskel Massage. Jag utbidade mig hos Komplementär Medicinska Högskolan i Malmö. Sen hos QiBo Skolan som är en skola för kinesik läkekonst, … Fortsätt läsa Vill ni köpa Presentkort?!

Nu är hemsidan klar!

Nu är hemsidan färdigskapad och jag är så pepp på fair trade kaffet, samtidigt så hoppas jag verkligen att veganer gillar detta. Men om de inte gillar detta, så får de kritisera med god kritik som alltid är bra. Varför är Fair Trade kaffet så bra? Jo, minns nog jag skrivit en liten lista med … Fortsätt läsa Nu är hemsidan klar!

Vad som händer hos mig?

Varför gör jag detta? Jag har en del funderingar som är att jag vill hålla på med saker som är roliga i sommar. Jag har en del studier att ta igen, en del Vernissage med min konst att närvara på samt att jobba med ZinZino. Det kommer bli sjukt kul att jobba med ZinZino. Jag … Fortsätt läsa Vad som händer hos mig?


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.